Blogia
todos unidos por SFM-SFC/EM-SQM/IQM___***___más allá del dolor

Conferencia Fibromalgia - Terrassa‏

El texto esta en catalan pero creo que los datos se entienden muy bien, esta todo lo importante en negrilla.

 

Benvolguts i Benvolgudes,

La Junta de l’Associació de Veïns del Centre de Terrassa té l’honor de convidar-vos al cicle de conferències que hem organitzat per als propers dies 30 de setembre de 2009 i 21 d’octubre de 2009 i que tindran lloc, en tots dos casos, a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central de Terrassa a les 18.00 hores.

La primera del dia 30 de setembre de 2009 tindrà per títol "Perspectives actuals de la prestació per fibromiàlgia i fatiga crònica" i serà impartida per l’Advocat i Doctor en Medicina, En Francisco Javier León Iglesias, advocat especialista amb despatx obert a Saragossa i que ja va estar, entre nosaltres, fa uns anys. Vindrà a explicar-nos les darreres tendències legals sobre aquesta malaltia que afecta cada dia a més persones.

La segona tindrà lloc el dia 21 i tindrà per títol "Avis i néts: una relació apassionant i complexa. Perspectiva psicològica i legal" i serà impartida conjuntament pels Srs. Jordi Pagès Pedrola, Psicòleg i titular del despatx "Transformant" i pel nostre Vocal, el Sr. Alfons Catena Oliva i tractaran des d’una perspectiva psicològica i jurídica les relacions entre els avis i els néts tant mentre els parella progenitora està unida com en els casos de crisi matrimonial.

Posteriorment i en totes dues conferències, s’obrirà un torn obert de paraula entre els assistents perquè puguin formular les seves impressions.

L’assistència és totalment lliure i gratuïta, si bé us agrairem que sigueu ben puntuals.

Esperem comptar amb tots vosaltres,

Ben cordialment,

La Junta de l’Associació de Veïns del Centre de Terrassa

* Ens podeu contestar conforme ha arribat bé el correu, gràcies

 

Gracias a Teresa Rojas  la delegada de Terrassa de ACAF, Associació Catalana d´afectats  de
Fibromialgia por pasarme la informacion.

1 comentario

Aprendiz -

Hola, por favor alguien sabrá criterios de hospitalización en el SFC s q necesito encontrar esa información y no la consigo por ningún lado